Despre noi

Monroe Stream

Studioul nostru de videochat s-a impus în acest domeniu prin mentalitatea de învingători pe care noi mereu am avut-o încă de la început. Am creat acest serviciu pentru a oferi calitate de vârf în domeniul videochatului, precum și pentru a da șansa fetelor care lucrează în videochat de a activa într-un studio profesionist.
Ne desfășurăm activitatea într-o vilă individuală, fără a fi deranjați de alți colocatari. Ne dorim constant să schimbăm percepția românilor despre videochat, dar și să oferim cele mai bune servicii în acest domeniu, de la modele de top din țara noastră.

femeie-videochat

Calitate

Dorim să oferim acest serviciu de calitate cât mai crescută atât în România, cât și în alte țări din care adesea ne contactează clienții dornici să cunoască fete frumoase și deschise spre ceea ce este nou.
Astfel, noi pregătim foarte bine fiecare model, îi oferim traininguri de specialitate, cursuri speciale de formare și de perfecționare în videochat, bonusuri motivante și un pachet salarial atractiv..

videochat-computer-femeie

Profesionalism

Noi dorim ca fiecare model de videochat să știe bine minim o limbă străină la nivel conversațional, aici ne referim în primul rând la limba engleză.
Aici sunt angajate și modele care cunosc chiar mai multe limbi străine de circulație internațională. Această calitate reprezintă un avantaj clar în relația cu clienții noștri din diverse țări..

videochat-monroe-stream-confidentialitate

Confidențialitate

Fiecare client care accesează canalele noastre de videochat are asigurată confidențialitatea pe care o dorește atunci când interacționează cu modelele de videochat de la noi.
Aici avem reguli stricte, reguli care nu lasă urmă de dubii, pe care nici clienții, dar nici modelele nu le pot încalcă sub nicio formă..

MODELE ANGAJATE
CLIENȚI SATISFĂCUȚI
PREMII CÂȘTIGATE

Ce ne face diferiţi

Transparență, ascultare, înțelegere

Toate informațiile necesare sunt publicate pe site-ul nostru, toți clienții sunt informați asupra tarifelor pe care le practicăm, precum și în legătură cu toate drepturile și obligațiile pe care aceștia le au în mediul online. Am reușit să formăm aici o echipă tânără, dinamică și plină de entuziasm, o echipă cu modele profesioniste.
Noi ascultăm mereu inclusiv sfaturile pe care le primim de la toți clienții noștri sau sugestiile lor de îmbunătățire a tuturor serviciilor oferite în videochat. Suntem absolut conștienți că mereu e loc de mai bine atunci când facem ceva, iar lucrurile sunt perfectibile.
În domeniul videochat, noi dorim să aducem tot timpul ceva nou, să insuflăm acestui domeniu o mentalitate modernă și să garantăm servicii de top.

Spune adio grijilor materiale

Odată ce începi o carieră în videochat, scapi de toate grijile tale materiale care te macină zi de zi. În plus, îți vei permite să îți cumperi absolut orice îți dorești. O femeie frumoasă, cu o personalitate puternică și plină de entuziasm se potrivește profilului nostru de angajat. Dorim să te cunoaștem mai bine și să demarăm o colaborare frumoasă. Fiecare clipă de frumusețe dăruită celorlalți este un câștig pentru tine.

videochat-fara-griji-financiare-1

Te-am convins și vrei să vii la angajare?

error: Conținut protejat!