Întrebări frecvente

Cum decurge un interviu la voi?

Ca o întâlnire amicală între două persoane. La Monroe Stream, interviul este o discuție relaxantă despre tine și colaborarea noastră. Îți vom explica pe îndelete ce presupune activitatea de model videochat, cum și cât vei câștiga din asta și îți vom răspunde deschis la orice întrebare. Așa că lasă orice emoții acasă și vino să ne cunoaștem! O să-ți placă la noi.

Voi lucra legal?

100% legal. Videochat-ul este un job ca oricare altul, reglementat prin Legea 196/2003, modificată și completată prin legea 496/2004. La Monroe Stream, se lucrează doar în baza unui contract, câștigurile fiind transparente și supuse impozitării specifice.

Cât pot câștiga ca un model de videochat?

Un model Monroe Stream poate câștiga între 500$ și 5000$ pe lună. Depinde doar de tine, de ambiția și entuziasmul tău, de felul tău de a fi și de seriozitatea pe care o acorzi acestei activități. În prima lună, chiar și fără experiență în domeniu, poți câștiga 1000$, iar în timp poți ajunge la sume fabuloase, de până la 10 ori mai mari. Totul cu răbdare, perseverență și muncă.

Cum se calculează câștigul meu?

Vizitatorii care intră online plătesc un preț pe minutul de conversație cu tine. Cu cât ești mai drăguță, mai sociabilă și mai pricepută în a stimula și a prelungi conversația cu interlocutorul tău, cu atât el va plăti mai mult, iar tu, la rândul tău, vei fi plătită mai bine. Monroe Stream oferă comisioane cuprinse între 50% și 90% din încasări. Asta pe lângă alte beneficii și facilități.

Sunt obligată să fac anumite lucruri în timpul conversațiilor online?

Nimeni nu te obligă să faci absolut nimic, dacă nu te simți confortabil. Suntem un studio care pune accentul pe videochat-ul glamour, orientat mai degrabă pe capacitatea de a empatiza cu interlocutorul, de a întreține conversații online plăcute, decât pe expunerea erotică. La Monroe Stream, faci doar ceea ce crezi că este ok pentru tine.

Dacă nu îmi place, pot pleca oricând?

Desigur. La Monroe Stream tu decizi când vrei să pleci. Indiferent de motive, formalitățile sunt simple și rapide. Nu trebuie decât să ne anunți din timp pentru ne putea reorganiza activitatea la studio. Chiar dacă ne va fi dor de tine, îți vom respecta întru totul decizia.

Trebuie să am dimensiunile ideale, 90-60-90, pentru a mă angaja ca model?

Nicidecum. Nu căutăm cu precădere fotomodele, ci tinere drăguțe, sociabile și dornice să își împlinească visurile. Punem preț mai mult pe zâmbetul tău și abilitățile conversaționale, decât pe aspectul fizic.

Nu am niciun fel de experiență ca model videochat, este asta un impediment?

Nu este niciun impediment. Dacă ești serioasă, ambițioasă și pricepută în ale conversației ești perfectă pentru noi. Tot ce nu știi, vei învața cu ajutorul trainerilor noștri, care îți stau mereu la dispoziție și care te vor ajuta să fii un model de succes.

Nu mă prea pricep la partea tehnică, cum mă voi descurca?

Stai fără griji, nu trebuie să fii pricepută în ale tehnologiei pentru a lucra la noi. Avem angajat personal specializat care să te ajute 24/24 cu orice problemă sau nedumerire tehnică, astfel încât singura ta grijă să fie cum să câștigi mai mult și să-ți împlinești visurile.

Ce se întâmplă cu pozele și filmulețele făcute la Monroe Stream?

La Monroe Stream punem mare preț pe confidențialitate, așa încât nu vom dezvălui nimănui identitatea modelelor noastre fără acordul lor. Toate materialele foto și video produse în cadrul studioului vor fi folosite exclusiv pentru promovarea pe site-urile de videochat și nu vor fi distribuite către terți.

Familia și prietenii mă pot găsi pe site-urile videochat?

Nu, site-urile pe care va fi promovată imaginea ta nu pot fi accesate din România. În plus, confidențialitatea este foarte importantă pentru noi, așa încât datele tale nu vor fi divulgate unor terți. Nu fără acordul tău prealabil.

Colaborarea cu Monroe Stream îmi va afecta viitorul profesional?

Nu, sub nicio formă. Colaborarea cu noi se face în baza unui contract legal, în cadrul căruia însă nu apare în mod explicit că ai lucrat că model videochat. De altfel, politica noastră este una bazată pe confidențialitate maximă și noi chiar o respectăm.

Care este programul de lucru?

Programul la Monroe Stream este organizat în ture, de zi și de noapte, și cumulează, de regulă, 8 ore/zi, 5 zile/săptămână. Desigur, poți alege când și cum să acumulezi orele de lucru. Cu cât ai mai multe, cu atât câștigi mai mult.

Mai am un job la care nu vreau să renunț, pot lucra și la voi?

Da, desigur. La Monroe Stream ai posibilitatea de a lucra și cu jumătate de normă. Tu alegi când și cum să lucrezi, astfel încât să nu trebuiască să renunți la jobul pe care îl ai deja. Ținând cont însă de cât de bine poți câștiga la noi, s-ar putea să nu-ți mai dorești să faci și altceva.

De ce acte am nevoie?

În primul rând, cartea de identitate. Așa ne asigurăm că ai vârsta potrivită, minim 18 ani, și vom putea să întocmim legal formalitățile de angajare.

Nu sunt din București, oferiți și locuință?

Dacă îți dorești să te angajezi la noi și nu ești din București, iti vom oferi GRATUIT o garsonieră mobilată.

Mă pot angaja înainte să împlinesc 18 ani?

Nu, întrucât asta ar însemna să încălcam legea. Condiția fundamentală pentru a lucra la noi este să ai minim 18 ani, nicio zi în minus.

De ce aș alege Monroe Stream și nu un alt studio?

Pentru că avem o experiență în domeniu, pentru că suntem profesioniști, serioși și afectuoși ca o familie. Pentru că plătim întotdeauna la timp, fără nicio zi întârziere. Pentru că îți oferim training profesionist, make-up, hair-style și consiliere de stil. Pentru că avem aparatură tehnică de ultimă generație și un sediu de vis, unde vei păși în fiecare zi cu plăcere. Pentru că te respectăm și pentru că noi credem în ține și în posibilitatea de a-ți împlini visurile. Oricât de îndrăznețe ar fi ele. Dar mai bine nu ne crede pe cuvânt. Convinge-te singură!

Ce trebuie să fac pentru a veni la un interviu?

Doar să ne contactezi. Telefonic, pe e-mail sau direct la sediul nostru. Poți folosi, de asemenea și formularul de contact disponibil pe site-ul nostru (https://www.monroestream.ro/contact)
error: Conținut protejat!